Piano 04
Piano 03
Piano 02
Piano 01
previous arrow
next arrow

 

Med en klassisk musikleder-eksamen fra musikkonservatoriet som ballast har jeg siden 1986 kastet mig ud i al slags musik – styret af en stærk trang til at sætte tingene sammen på en ny måde.

Både som keyboardspiller for den britiske rocksanger ”James Thomas”, i ”John Mogensen Band” og dirigent for ”Gladsaxe Folkekor” søger jeg konstant nye udtryk.

MUSIKDRAMATIK

Men især musical-genren fandt jeg tidligt som en perfekt ramme for alskens musikalske eksperimenter: på teatret fortælles historier – og musikken fortæller alt det der ikke bli´r sagt. Således har jeg skrevet musik til foreløbigt 44 forestillinger.

Blev i 2006 belønnet med Danske Populærautorers særlige påskønnelses-legat for usædvanlig høj produktivitet.

FIRMASANG

I samarbejde med ”Teamsinging” har jeg de senere år skrevet musik til erhvervslivet.

Her fortælles faktisk også gode historier om virksomhedens mål og værdier omsat i toner og rytme: ethvert firma har sin helt egen personlighed som skal afkodes og omsættes i musik – og min erfaring er, at værdier og budskaber bundfælder sig bedst når de synges!

Her skal nævnes sangen ”Vinderne er på De Gule Sider” optaget i Østre Gasværk med Søren Poppe og 600 medarbejdere – samt Astra Zeneca´s ”Hverken mere eller Mindre” med Morten Remar og 200 ansatte.